Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Nieuwe zaterdagnamen Huntenpop0

Nieuwe zaterdagnamen Huntenpop
Nieuws | 13-5-2015 om 13:54 door Ellen Within Temptation, Handsome Poets, Rondé, Bade en The Boom Band (UK) zijn toegevoegd aan de line-up van de 26e editie van Huntenpop op 14 & 15 augustus.

Eerder werd al bekend dat ondermeer UB40, Halestorm, Novastar, Typhoon, FeestDJRuud XXL en Memphis Maniacs naar het DRU Park in Ulft komen.

WITHIN TEMPTATION is al jaren Nederlands muzikale exportproduct nummer één in de heavy sector en behoeft natuurlijk geen introductie meer. Na het legendarische “The First Challenge” concert op de openingsavond van Huntenpop in 2011, zal de symfonische metalband rondom zangeres Sharon Den Adel dit keer het festival op spectaculaire wijze afsluiten.

Met THE BOOM BAND (UK) komt het crème de la crème van de Britse blueswereld naar Ulft. Een supergroep bestaande uit gitaristen Jon Amor (The Hoax), Matt Taylor (Snowy White), Marcus Bonfanti (Ten Years After) en Mark Butcher, drummer Steve Rushton (Jeff Beck) en op keyboard Paddy Miller (Jack Bruce Band). Zeker als je weet dat menig kenner de debuutplaat van The Boom Band moeiteloos naast bands als The Allman Brothers plaatst, weet je genoeg: een optreden om als bluesliefhebber naar uit te kijken!

Met hits als ‘Sky On Fire’ en ‘Dance (The War Is Over)’ hebben de mannen van HANDSOME POETS de afgelopen jaren flink naam gemaakt in de Nederlandse muziekwereld. Na een heel jaar van schrijven en opnemen zijn ze nu terug, met een nieuwe plaat en een vernieuwde sound. Iets wat ze maar al te graag aan het Huntenpoppubliek willen laten horen.

Hoe snel het allemaal kan gaan anno 2015, bewijst de Utrechtse band RONDÉ wel. Amper een jaar na de geboorte van de band, wonnen ze dit jaar de 3FM Serious Talent Award en hebben ze met ‘Run’ en ‘We Are One’ al twee megahits te pakken. Reden genoeg om de band van frontvrouw Rikki Borgelt op het DRU Park te komen bewonderen.

Met BADE komt de nieuwe band van zanger Bart van Liemt (ex-The Sheer, Baskerville) naar Ulft. Een sympathieke gangmaker die pop combineert met elektronische ritmes en daarmee de Festilife Stage flink aan het dansen zal gaan zetten.

Binnenkort zullen er nog meer namen worden bekendgemaakt.

www.huntenpop.nl
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie