Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

NIEUWE NAMEN VOOR 27e HUNTENPOP0

NIEUWE NAMEN VOOR 27e HUNTENPOP
Nieuws | 14-5-2016 om 17:35 door Ellen Dotan, My Baby, Haevn, Paul Elstak, All The King's Daughters en Opticks zijn toegevoegd aan de line-up van Huntenpop, dit jaar op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus.

Eerder werd al bekend dat onder meer Golden Earring, Kovacs, Peter Pan Speedrock, Nielson en Fresku naar het DRU Park in Ulft komen. Meer namen volgen binnenkort.

De stormachtige carriëre van DOTAN is nauwelijks te bevatten. In 2014 werd hij, al voor z'n grote doorbraak, vastgelegd voor een mooie middagspot op het 3FMSerious Talent Podium op Huntenpop. Inmiddels, twee jaar later, hoort hij tot de meest succesvolle artiesten van ons land. Zo mocht hij al vele muziekprijzen in ontvangst nemen, stond hij op megafestivals als Pinkpop en Rock Werchter, tourde hij door Amerika en verkocht hij in december zelfs de Ziggo Dome met gemak uit. Maar ook Huntenpop stond nog op zijn verlanglijstje, wel een avondspot dit keer. Die krijgt hij dan ook zeker, op zaterdag 13 augustus op het DRU Park in Ulft.

Met MY BABY komt er een band naar Huntenpop die al op het fameuze Glastonbury festival stond voordat ze in Nederland doorgebroken waren. My Baby is een Nederlands/Nieuw-Zeelands trio dat naar eigen zeggen "funksoulbluesfolk'maakt, en hoe! Deze live sensatie mag je gewoon niet missen op Huntenpop.

Het Amsterdamse duo HAEVN bestaat uit producer/songwriter Marijn van der Meer en filmscore-componist/producer Jorrit Kleijnen. Hun unieke combinatie van cinematische melodieën en warme vocalen leidde al tot monsterhit Finding Out More, die in korte tijd zorgde voor miljoenen Spotify streams. De impact van die hit is gigantisch te noemen. Hoewel hun debuut EP nog niet eens uit is, verkochten ze hun allereerste live shows ooit (!!), o.a. in de grote zaal van Paradiso, al met gemak uit. We zijn dan ook blij dat deze sneltrein station Ulft gaat aandoen deze zomer!

Velen noemen hem de bedenker van hardcore. Luv U More, Rainbow In The Sky en Don't Leave Me Alone zijn slechts enkele van de tientallen hits die PAUL ELSTAK in de jaren 90 scoorde. Op Huntenpop laat hij ons die mooie tijden herbeleven.

ALL THE KING'S DAUGHTERS bestaat uit tweelingzussen Nina en Laura Philips die met hun folkpopliedjes en harmonieuze samenzang ongetwijfeld het publiek van de Parachute Stage op Huntenpop weten in te pakken.

Uiteraard is er ook dit jaar geen Huntenpop zonder Achterhoekse bands. OPTICKS is één van die Achterhoekse pareltjes die dit jaar te zien zal zijn. Intense liedjes met meerstemmige zang en poëtische teksten. Soms verpakt als luisterliedje, soms met bombastische gitaarsolo's. Dat wordt genieten!

De reguliere kaartverkoop is inmiddels gestart via www.huntenpop.nl

Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie