Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Informatie

Huntenfotos.nl is een nieuw fenomeen.
Dit jaar gaat een ploeg van 3 fotografen voor de eerste keer naar de DRUFabriek in Ulft om daar de geweldigste foto's te schieten.
HuntenFoto's is een project dat is bedacht is door leden van Achterhoekers.com: Dé Jongerensite van de Achterhoek, na aanleiding van het succes van ZwarteFotos.nl.

Het project wordt gelijk groot aangepakt.
Twee dagen lang is het team bestaande uit 3 fotografen te vinden op het festivalterrein.
Er zijn ???? kaartjes gedrukt om zoveel mogelijk reclame te maken. De fotografen zullen herkenbaar zijn aan hun t-shirts met het logo van HuntenFotos.nl HuntenFotos.nl is een eigen initiatief en valt daarom niet onder de organisatie van HuntenPop. Het ontwerp van deze site is gemaakt door achterhoekers.com, die als inspiratiebron de site van de HuntenPop heeft gebruikt.

Contact

Mocht u contact met ons willen nemen, dan kunt u dat doen via verschillende wegen
Persberichten en/of berichten die bedoelt zijn voor plaatsing op HuntenFoto's kunt u richten aan pers@achterhoekers.com.
Algemeen contact of vragen over de website kunt u richten aan info@achterhoekers.com

Achterhoekers.com / Hunten Foto's

Algemeen contact/vragen: info@Achterhoekers.com.
Persberichten: pers@Achterhoekers.com

Team HuntenFotos.nl
(op deze website zijn persfoto's verwerkt die zijn vrijgegeven door HuntenPop. Deze foto's zijn gebruikt met de kennisneming van de voorwaarden zoals deze staan vermeld op de website van de HuntenPop. Mocht u deze foto's ook willen gebruiken in een van uw uitingen, dat verwijzen wij u graag door naar de website van de HuntenPop )

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie