Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Grote namen op Huntenpop1

Grote namen op Huntenpop
Nieuws | 2-8-2011 om 16:37 door Jordi Behalve Nederlandse topacts als Within Temptation, Anouk, Go Back To The Zoo en De Staat, heeft Huntenpop ook weer een keur aan Internationale artiesten!
Bovendien is er wederom de Optimaal FM Tribute Night en presenteren 3FM-dj’s Coen en Sander het zaterdagprogramma.

De eerste avond van Huntenpop gaat meteen goed van start met de Tilburgse rockband Guild Of Stags als voorprogramma van één van Nederlands meest geliefde exportproducten: Within Temptation. Zij zullen een unieke 2-uur durende spektakelshow geven met VNV Nation’s Ronan als afterparty. Op de andere podia zal de Optimaal FM Tribute Night plaatsvinden met ondermeer de meesters van de mash-up: de Memphis Maniacs, soulband Motownhead en de Britse tributebands ACDCUK en the Really Hot Chili Peppers.

Op 13 augustus is de top van de Nederlandse muziekscene te zien op Huntenpop. Zowel De Staat als Go Back To The Zoo (beiden uit Nijmegen), de Tilburgse punkpopband Destine, rapper Dio, dj Don Diablo en de Haagse rockchick Anouk strooien dan hun hits uit over het festivalterrein in Ulft. Dit aangevuld door buitenlandse acts van kaliber, waaronder de Britse doommetalband My Dying Bride, de Vlaamse rockers van Diablo BLVD, de Engelse singer-songwriter Jon Allen, de Amerikaanse bluesgigant Marcus Malone en de Columbiaanse latinact La Chiva Gantiva.

In de Parachute Stage is er ruimte voor diverse dj’s en soundsystems, maar ook voor onder de meer de erg getalenteerde Nederlandse singer-songwriters Florian Wolff en Charlie Dée. Maar er is meer dan muziek alleen. Zo kunnen bezoekers kijken naar straattheater, genieten van diverse inheemse en exotische drankjes aan de cocktailbar of in de tent met speciaalbieren maar ook rustig een kijkje nemen bij de kramen op de festivalmarkt of zich vermaken in een van de kermisattracties.

Camping
Uiteraard kan er ook dit jaar weer gekampeerd worden naast het festivalterrein in Ulft. Deze is geopend van vrijdag 12 augustus 12.00 uur tot zondag 14 augustus 12.00 uur. Campinggasten hebben vrijdagavond gratis toegang tot de Optimaal FM Tribute Night (exclusief Within Temptation-concert).

Originele tekst: Huntenpop.nl
Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie