Achterhoekers.com Zwartefotos.nl Huntenfotos.nl Mananafotos.nl
EchtAchterhoek.nl

Huntenfotos.nl weer aanwezig op Huntenpop0

Huntenfotos.nl weer aanwezig op Huntenpop
Nieuws | 4-8-2014 om 15:08 door Ellen Nog een kleine drie weken en dan is het weer twee dagen genieten op Huntenpop!

Langzaamaan kan het team van Huntenfoto's zich weer gaan voorbereiden. De shirts worden weer uit de kast getrokken en weer fris gewassen en de uitdeelkaartjes worden gedrukt. Ook dit jaar is het team van Huntenfotos.nl aanwezig op dit fijne festival. De line-up van dit jaar ziet er geweldig uit, nu nog duimen voor goed weer om het helemaal af te maken. 

Lees hieronder verder wat de organisatie van Huntenpop nog te melden heeft!:

Therapy?, Dotan, Jo Harman, Black Marble Selection, Villa Zeno, Dudettes en Leeways zijn toegevoegd aan het zaterdagprogramma van Huntenpop. Kraantje Pappie, FeestDJRuud, DJ Danjah & Vj’s Snorren en Baarden, The Dirty Daddies, Coldplace, ACDCUK, Crystal Dream Plays U2 en Hooked Plays Grohl zijn toegevoegd aan de traditionele Tribute Night op de openingsavond van Huntenpop.

Ondermeer Guus Meeuwis, Kensington, De Jeugd van Tegenwoordig, Vandenberg’s MoonKings, Jett Rebel, Baskerville en Shantel & Bucovina Club Orkestar werden reeds eerder bevestigd.

De organisatie is blij te kunnen melden dat het Ierse THERAPY? dit jaar naar Huntenpop komt. De uit Belfast afkomstige rockband, bij het grote publiek vooral bekend van het Husker Du nummer “Diane”, zal op zaterdag 23 augustus aantreden op het DRU Park te Ulft.

Extra podium

Was er op Huntenpop, traditioneel gezien, altijd al veel plek voor opkomend talent. Tijdens de jubileumeditie doet de organisatie daar nog een schepje bovenop. Naast het 3FM Serious Talent Stage, met Nederlands meest talentvolle artiesten van dit moment, zal er dit jaar een extra podium op Huntenpop verschijnen met frisse jonge bandjes uit binnen-/ en buitenland, om zo nog breder te kunnen programmeren.

Zo zal JO HARMAN (UK), door de Britse pers omschreven als “het beste bluestalent uit het Verenigd Koninkrijk” optreden op dit nieuwe podium. OokDOTAN, momenteel bij het grote publiek definitief doorgebroken met megahit “Home” en rootsrockband VILLA ZENO zullen hier spelen. Daarbij voegen zich ook LEEWAYS (mix van reggae, hiphop en funk) en THE BLACK MARBLE SELECTION, die met hun mix van sixties, garage en rhythm & blues wel eens défestivalband van deze zomer kunnen worden. De pittige female rockband DUDETTES zal dit jaar het 3FM Serious Talent Stage openen.

Optimaal FM Tribute Night (Powered by Rabobank)

Voor het eerst dit jaar zijn er namen voor de openingsavond van Huntenpop vrijgegeven. Zo zullen tribute bands COLDPLACE (UK), ACDCUK, THE DIRTY DADDIES, CRYSTAL DREAM PLAYS U2 en HOOKED PLAYS GROHL op vrijdag 22 augustus aantreden. Met de voetjes van de vloer kunnen we bij ondermeer FEESTDJRUUD, KRAANTJE PAPPIE en DJ DANJAH & VJ’s SNORREN EN BAARDEN.

Binnenkort worden nog meer namen bekend gemaakt!


Deel bericht via WhatsApp

Reacties

Naam:

Bericht:

Binnenkort

AanvangEvenementLocatie